CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
STEP UP YOUR GAME!
Cumpărați acum EMS BodyPRO propriul ȘI DIN îngrijire Faceți Corpul visezi!
  •  EMS Tehnologia: Sa demonstrat Este una CĂ Cele mai Dintre metodele de a-eficiente tI de o exercita ȘI-tI tonifica mușchii
  •  Rezultatele rapide: vor fi extrem de Rezultatele rapide prin utilizarea EMS Doar de 12 minute Timp version zi FIECARE
  •  Siguranta: EMS BodyPRO ™ Este de Aprobat Medici ȘI sportivi profesionisti.
L pe Întâlnește EMS BodyPRO™
Un Fost dovedit de combinația CĂ Tehnologie ȘI Corporala crasnii CREA construire miracole. EMS BodyPRO ™ Este o mașinărie inovatoare cca ITI ȘI antrenează mușchii noua folosește de Tehnologie Ultima ora EMS (Stimulator muscular Electric), Tehnologie Ce este clinica dovedita Este Cea mai CĂ EFICIENTA de ATi Metodă exersa mușchii, medicamente fără.

EMS BodyPRO ™ este fabricat din materiale hipoalergenice și de înaltă calitate, care este absolut sigur și aprobat de către profesioniști
EMS Full BodyPRO™
Dacă doriți să vă tonificați mușchii de pe abdomen, mâinile și picioarele, veți avea nevoie de EMS Full BodyPRO™ 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
„Construiește corpul pe care ți l-ai dorit întotdeauna cu revoluționarul EMS BodyPRO™.“
Urmărește-ți transformarea corpului sub influența EMS doar 12 minute/zi
Specificații
• Se utilizează noua tehnologie de vârstă EMS (Stimulator muscular Electric). Această tehnologie oferă mușchilor rezistență și putere datoriă vibrașiilor mici pe tot corpul, pentru un rezultat rapid și perfectă. 

• Materiale de înaltă calitate: În condiții de siguranță, de înaltă calitate și, materiale hypoalergice.
• Portabil și ușor de utilizat. Mașinile și plăcuțele de gel sunt ușoare pentru depozitarea separată în cutie și EMS este foarte ușor de utilizat. Puteți exersa în timp ce citiți, sau în timp ce lucrați prin casă. Îl puteți utiliza chiar și în timp ce sunteți într-o excursie.
• Programe automate: 6 programe de formare
• Putere:10 nivele
• Mașină cu baterii - baterii AAA (nu sunt incluse în cutie).
• Frecvență: 25Hz ± 10%

EMS Full BodyPRO™
Dacă doriți să vă tonificați mușchii de pe abdomen, mâinile și picioarele, veți avea nevoie de EMS Full BodyPRO™ 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Antrenament - Cum se utilizează
Există 6 programe de antrenament, care durează câte 12 minute fiecare.

1) Activarea metabolismului
2) Arderea grăsimilor
3) Electrostimulare pentru clamping
4) Creșterea puterii
5) Compoziția organismului
6) Și programul final este pentru relaxarea musculară


Puteți regla puterea de 1 la 10 în funcție de starea dumneavoastră fizică și rezistența.

Rezultate rapide: Veți vedea primele rezultate în 2 săptămâni după utilizarea EMS 3 sau 4 ori pe săptămână, timp de 12 minute:

1) Abdomen sculptat, creșterea rezistenței, fizic perfect.
2) Tonificarea coapselor, brațelor și a feselor.

Notă: Acest produs este pentru bărbați și femei, pentru toate vârstele și pentru cei care nu au o mulțime de timp pentru a exersa și pentru a merge la sala de sport, sau pentru cei ce își doresc doar rezultatul perfect și nu își pot atinge scopul prin a merge la sala de sport. De asemenea, acest produs este ideal pentru persoanele cu handicap

EMS BodyPRO nu promite pierderea în greutate, ci mai multă putere, un fizic mai bun. O formă mai bună și musculatură încordată.

Mergeți la medicului dumneavoastră înainte de a cumpăra acest produs, în cazul în care orice formă de boală ar putea să vă afecteze inima sau pielea.

Ușor și sigur de utilizat la domiciliu 
Produs european cu CE
Recenzii
 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
ACEASTĂ METODĂ ESTE FOARTE FAIMOASĂ ȘI ESTE ÎNTR-ADEVĂR FOARTE BUN! ACESTA UTILIZEAZĂ VIBRAȚII MICI PE TOT CORPUL. ESTE CU SIGURANȚĂ FOARTE DIFERIT DE MERSUL LA SALĂ DAR ÎȚI POȚI URMĂRI TRANSFORMAREA POZITIVĂ A CORPULUI DACĂ ÎL FOLOSIȚI DE MULTE ORI. ÎL FOLOSESC ÎN FIECARE NOAPTE DUPA ANTRENAMENT SI FUNCȚIONEAZĂ PERFECT
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Nu e ca și cum acum am un abdomen perfect acum, dar sigur, pot vedea rezultate! L-am folosit timp de 20 de zile, mai mult sau mai puțin, și cred că face o treabă foarte bună. Am avut o problemă cu un niște gel, dar l-au înlocuit imediat. Servicii excelente. Mulțumesc foarte mult  
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Sunt un antrenor personal. Îl folosesc adesea în timpul programelor mele pentru a crește dificultatea exercițiilor și pentru a-mi vindeca mușchii la sfârșitul anului. Este un produs foarte bun și funcționează foarte bine. Îl recomand!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Servicii excelente, am primit produsul în 2 zile. Se pare că face o treabă foarte bună, și după fiecare utilizare mă simt ca tocmai m-am întors de la sala de sport. Voi încerca să-l folosesc pe picioare săptămâna viitoare și voi trimite un comentariu nou.
4 MOTIVE PENTRU A CUMPĂRA DE LA NOI!
12500+
Clienți Multumiți
1-3 zile
Transport gratuit în țară
30 zile
Garanție de înlocuire în termen de 30 de zile
EMS Full BodyPRO™
Dacă doriți să vă tonificați mușchii de pe abdomen, mâinile și picioarele, veți avea nevoie de EMS Full BodyPRO™ 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Alege metoda de plată:
Completați formularul de mai jos cu informațiile de expediere necesare și apăsați butonul verde pentru a putea primi EmsBody PRO™. 
Transportul este GRATUIT în România și metoda de plată este Ramburs fără costuri suplimentare. 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
GARANȚIA NOASTRA
Considerăm că oferim unul dintre cele mai inovatoare produse din lume și dorim să ne asigurăm că sunteți mulțumiți, oferindu-vă garanție de returnare în termen de 40 de zile.

Dacă aveți o experiență neplăcută cu Andrea Tailor, PENTRU ORICE MOTIV, vă încurajăm să ne contactați astfel încât să că putem rezolva problema .. fără bătăi de cap!

Înțelegem că cumpărăturile online pot fi riscante uneori. De aceea oferim Plata Ramburs (plătiți atunci când curierul livrează pachetul dvs.) astfel încât nu există bariere de încredere între noi și Politica de Returnare (În cazul în care există o problemă neașteptată cu EMS Body Pro).
Contactați-ne 24/7 la:
romania.emsbodypro@gmail.com

All Rights Reserved 2019
emsbodypro.com